Osumnjičenom za ubistvo konobarice produžen pritvor, pucao nakon što su ga izbacili iz kafane

P. B. (60) iz Loka koji se tereti da je aprila ove godine u seoskom lokalu pištoljem usmrtio konobaricu produžen je pritvor do 13. oktobra.
Osumnjičenom za ubistvo konobarice produžen pritvor, pucao nakon što su ga izbacili iz kafane
Foto: 021.rs

On je priveden nakon zločina i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, nakon čega mu je sudija odredio pritvor zbog mogućeg uticaja na svedoke, piše Dnevnik

Prema svedočenjima, on je 15. aprila pucao iz pištolja kada su ga izbacili iz kafane i najverovatnije greškom upucao radnicu u lokalu. 

Za krivično delo ubistvo zaprećena je kazna zatvora do 15 godina, dok osumnjičenom za nedozvoljeno nošenje oružja preti do 12 godina zatvora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika