Osuđen nasilnik iz Ćirpanove: Suđenje danas počelo, završeno i doneta presuda

Novosađanin A.G. (23) osuđen je danas u Osnovnom sudu u Novom Sadu na godinu i osam meseci zatvora zbog nasilja u porodici. Njemu je danas počelo i završeno suđenje i objavljena presuda.
Osuđen nasilnik iz Ćirpanove: Suđenje danas počelo, završeno i doneta presuda
Foto: 021.rs (arhiva)

Kako je za Dnevnik potvrdila portparolka novosadskog Osnovnog suda Svjetlana Radovanović, na ovu prvostepenu presudu moguća je žalba Višem sudu u Novom Sadu.

- Okrivljenom je izrečena i mera zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom, tako što mu je zabranjeno da joj se približi na manje od 100 metara, zabranjen mu je pristup u prostorije oko mesta gde ona stanuje i  radi, kao i dalje uznemiravanje i komunikacija sa njom u roku od dve godine od dana pravnosnažnosti presude, s tim da se vreme provedeno u zatvoru ne uračunava u vreme trajanja ove mere - navodi Radovanović i dodaje da je, nakon izricanja prvostepene presude, okrivljenom produžen pritvor.

Podsetimo, on je, u noći između 5. i 6. juna, dvadesetak minuta iza ponoći, uhapšen i zadržan zbog nasilja prema nevenčanoj supruzi D.T. (28).
 
Optužen je da je ženu, u dvorištu Ćirpanove 19, oko 18.20 časova, nakon rasprave, prvo udario nekoliko puta u glavu, a potom je, s obe ruke, uhvatio za vrat i davio. Takođe joj je zavrtao ruku i nekoliko puta udario u telo.
 
Snimak nasilja je ubrzo objavljen na društvenim mrežama.
  • andrija

    23.07.2022 09:17
    Natasa
    Sniper se obucava kako tuci ljude kao stranacko obezbedjenje.
  • Neko iz mase

    23.07.2022 08:15
    Nastavi niz
    Kako se zakon brzo i efikasno primenjuje na obične male ljude. Jedan "odozgo" pobi ljude na naplatnoj-ništa, drugi ubi devojku na semaforu-ništa, treći napravi štetu stotine M eura, uništi EPS, dogura nas do restrikcija-ništa.................
  • Vigo

    23.07.2022 07:27
    Bez izuzetaka
    Sad kad su krenuli treba da se pozabave i drugim siledžijama bez obzira da li ih neko štiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika