Biciklistkinja povređena u udesu u Veterniku, dete na dolmi u Šangaju

Pet osoba povređeno je u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu.
Biciklistkinja povređena u udesu u Veterniku, dete na dolmi u Šangaju
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za da su njihove ekipe intervenisale zbog tri saobraćajne nezgode. 

Prva nezgoda je bila 8:11 časova na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, kod Merkatora, gde su se sudarila tri vozila.

U ovom sudaru su povređeni mladić star 20 godina i muškarac star 26 godina. Obojica su nakon pružene pomoći na licu mesta prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Hitna je intervenisala i u 18:39 časova u Veterniku, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Save Mrkalja. U ovoj nezgodi automobila i bicikla je povređena biciklistkinja stara 51 godinu. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar.
 
Treća nezgoda je bila na dolmi u Šangaju u pravcu Kaća u 18:29 časova, gde je došlo do prevrtanja vozila. U nezgodi je povređeno 13-ogodišnje dete koje je u svesnom stanju prevezeno na odeljenje dečije hirurgije Dečije bolnice. U istom udesu je povređen muškarac star 40 godina koji je u svesnom stanju prebačen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV-a.

Teme

udes
  • @Sojer

    01.08.2022 10:37
    Problem je u Mesnoj zajednici Veternik, dobili su sredstva za totalnu rekonstrukciju ulice Dragoslava Srejovića, ali su ipak dva dana pred izbore odlučili da "zbudže" ulicu da bi navodno dobili koji glas, ali su ipak izazvali kontra efekat. Problem je i što nema vode u većini okolnih ulica jer je vodovod iz devedesetih na divlje rađen i još dosta ulica je samo do pola urađena kanalizacija. Klasično "budženje" infrastrukture za VIJeterničane koji su očigledno građani "trećeg reda". Bio je grafit na početku Dragoslava Srejovića ispisan velikim slovima MORDOR, nažalost neko ga je prekrečio, to je bio pravi naziv za ovaj deo grada!
  • Sojer

    01.08.2022 09:12
    4 m a ko autoput
    Povodom stradanja biciklistkinje u D.Srejovića :
    Blago nama sa mudrim upravljačima politika i života; ulica širine 4-5 metara, bez staze za pešake a kamoli bicikliste a posle asvaltiranja ko autoput...mislim tako se vozi.
    Znači, ima da se krećeš autom što jačim - ili sedi u kući, ako eventualno nemaš krila da letiš.
    Ta ulica za pešake i bicikliste je kao da su izašli na autoput !
    Šta Vučevića briga ne živi on tu .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika