Sudarila se vozila iz Novog Sada i Beograda kod Brčkog, petoro povređenih

Pet osoba povređeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila kod naselja Brezovo Polje, na magistralnom putu Brčko-Bijeljina, saopšteno je iz Policije distrikta.
Sudarila se vozila iz Novog Sada i Beograda kod Brčkog, petoro povređenih
Foto: 021.rs
U nezgodi su učestvovala dva automobila beogradskih i novosadskih registarskih oznaka, a povređeno je petoro putnika koji su upućeni u Opštu bolnicu Brčko. Nijedna osoba nije životno ugrožena. 
"Dvoje povređenih putnika je nakon ukazane medicinske pomoći pušteno kući, dok je troje državljana Srbije zadržano radi potrebe prebacivanja u nadležnu zdravstvenu ustanovu u Srbiji", rekao je portparol Zdravstvenog centra Salih Ibrahimbegović.
Drugi detalji udesa još nisu poznati.

Teme

udes
  • d

    03.08.2022 12:43
    U Brckom je najjeftiniji dizel u regionu nije ni cudo sto se sa letovanja iz HR vracaju preko BIH prelaza.
    O istocnoj Hercegovini da ne pricamo,i iz cg i iz Hr se vracaju preko Trebinja,koje je ove godine ima rekordan broj turista iz cele Evrope.
  • Bojan

    03.08.2022 09:22
    ...
    Vidi se da su prethodni komentari odraz kosmopolitskog duha tako karakterističnog za Novi Sad.
  • 002211

    03.08.2022 08:44
    Garant bosanci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika