Muškarac pucao na vlasnika auto-perionice u Futogu, pa pobegao na skuteru, potraga u toku

Oko 17 časova danas dogodila se pucnjava u Futogu, kada je muškarac ispalio više hitaca iz pištolja na vlasnika auto-perionice.
Muškarac pucao na vlasnika auto-perionice u Futogu, pa pobegao na skuteru, potraga u toku
Foto: 021.rs
Srećom, tom prilikom niko nije povređen.
 
Na lice mesta odmah je izašlo nekoliko ekipa policije koja intenzivno traga za napadačem, rečeno je za portal Nova.rs iz MUP Srbije.
Napadač se do auto-servisa dovezao skuterom i ispalio tri hica u pravcu vlasnika lokalnog auto-servisa. Na svu sreću, meci su završili u automobilu i kamionu i nisu pogodili nikoga.
Prema nezvaničnim informacijama, motiv napada mogli bi biti nerešeni računi od ranije.
 
Kako 021.rs saznaje na licu mesta, perionica je nakon nekoliko sati nastavila da radi redovno.
  • Коментатор

    05.08.2022 11:54
    Мора да је стављао дрогу у хероин! Људи одма мисле да је криминал у питању а све је више љубавних троуглова, летњих шема са туђим женама а ипак је Футог Балкан и за такве ствари се на Балкану губи глава као од шале...
  • Tihi

    05.08.2022 02:01
    Prle
    Bolje bi bilo da je napao vlasnika skuter-perionice i pobegao s autom.
  • Futožan

    04.08.2022 17:01
    Sram vas bilo
    Igrom slučaja poznajem vlasnika pa znam situaciju iz prve ruke, tako da imam apsolutno pravo da VAM KAŽEM SRAM VAS BILO...
    Veliki intelektualci ste Vi Novosađani što se sprdate sa Futožanima i mislite da sve znate i postajete mali beograđani, puni sebe i g...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika