Buran dan u saobraćaju: Povređeni pešak, biciklista, motociklista i žena

U Novom Sadu su u četvrtak u saobraćajnim nezgodama povređeni pešak, biciklista i motociklista.
Buran dan u saobraćaju: Povređeni pešak, biciklista, motociklista i žena
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su njihove ekipe u prethodna 24 sata intervenisale zbog četiri nezgode u kojma su četiri osobe povređene.

U 9.21 časova u Petrovaradinu na Kameničkom putu se dogodio sudar kamiona i automobila. U ovoj nezgodi je povređena žena od 55 godina. Ona je zbrinuta na licu mesta i ostavljen joj je uput za eventualnu dalju dijagnostiku u Urgentnom centru.

Drugi sudar se dogodio u 10.30 časova na uglu Gagarinove i Bulevara kralja Petra, kada je oboren biciklista. Muškarac star 43 godine je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodina. 
 
Hitna pomoć je intervenisala i u 15.24 časova u Omladinskog pokreta kod broja 4 gde je oboren pešak star 30 godina. On je nakon ukazane pomoći na licu mesta prevezen u Urgentni centar.
 
Četvrta nezgoda se dogodila u 18.45 časova na uglu Sremske i Maksima Gorkog kada je oboren motociklista star 19 godina. Hitna pomoć mu je pomogla na licu mesta.

Teme

udes
  • ZOZONE

    05.08.2022 12:25
    Ubice za volanom ne prestaju da kose. Samo velika zatvorska kazna ovo zaustavlja, jer ta bagra nema ni svest i savest.
  • Vozačina

    05.08.2022 10:52
    Smrt svemu što ide na manje od 4 točka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika