FOTO: Požar kod Bukovca lokalizovan, izgoreo jedan hektar šume bagrema i crnog bora

Požar koji je jutros izbio kod Bukovca je lokalizovan, saznaje 021.rs.
FOTO: Požar kod Bukovca lokalizovan, izgoreo jedan hektar šume bagrema i crnog bora
Foto: 021.rs (arhiva)

Požar je izbio oko 10 časova, na Selištu, kod kasarne.

Na terenu su vatrogasne ekipe iz Novog Sada i Beočina, zajedno sa pripadnicima dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Bukovca i Petrovaradina.

Nakon što je požar lokalizovan, u toku je dogašavanje.
 
Požar je zahvatio oko jedan hektar šume bagrema i crnog bora, a zbog vetra je pretio da se proširi, saopštilo je Javno preduzeće Nacionalni park Fruška gora. Dodaje se da će nakon uviđaja biti objavljena zvanična procena uzroka požara.
 
Nacionalni park je apelovao na sve građane da se odgovorno ponašaju u prirodi i prema prirodi jer neodgovornim postupcima mogu izazvati požare.
 
"Vatra se nakon loženja na mestima gde je dozvoljeno mora ugasiti i dobro proveriti da li je ugašena. Opuške od cigareta nikako ne bacati u prirodu i kroz prozor automobila tokom vožnje", piše u saopštenju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • Kanader

    07.08.2022 19:40
    Šta kaže Laloš?
  • Baka

    07.08.2022 18:37
    Uzas!
    Opet ce biti tresla se gori rodio se mis, Fruska bez zastite,a odgovorni opet na slobodi.Sve sto je lepo kratko traje, pa i ovoga put lepota Fruske nestaje.Nikad kraja unistavanju, od nelegalnih seca, do vandalskih paljenja, a sve to vodi do propasti zemlje.
  • Volin

    07.08.2022 17:24
    Niđe veze
    Idi Vuline gasi požar u Sloveniji i Grčkoj, a u Bukovac dođi na vruću janjetinu gde ćeš održati govor za vijek vijekova dok raspiruješ mržnju, a kad gori pravi požar niđe te nema...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika