Za obljubu dečaka u Sremskim Karlovcima smanjena kazna sa 18 na 15 godina zatvora

Apelacioni sud preinačio je prvostepenu presudu A. P. (33) iz Sremskih Karlovaca kojom je osuđen na 18 godina zatvora za obljubu devetogodišnjeg dečaka, inače njegovog rođaka.
Za obljubu dečaka u Sremskim Karlovcima smanjena kazna sa 18 na 15 godina zatvora
Foto: 021.rs

Kazna mu je smanjena na 15 godina zatvora, javlja Dnevnik

Osim te kazne, njemu je, kada bude izašao iz zatvora zabranjeno prilaženje i komunikacija sa oštećenim u trajanju od tri godine.

Kao olakšavajuća okolnost uzeto je da nije osuđivan i da je jedini hranilac višečlane porodice, a kao otežavajuća to što je zloupotrebio poverenje dečaka i njegovih roditelja. 
 
On je priveden u junu prošle godine zbog napastvovanja dečaka u Sremskim Karlovcima. Prema pisanju medija, on je, u noći između 14. i 15. juna 2020. godine, smanjeno sposoban da uvidi delo, ali ne bitno, obljubio devetogodišnjeg dečaka. A. P. ga je odveo na rođendansku proslavu u Sremskim Karlovcima i zlostavljao ga prilikom povratka do kuće.
  • Bojan

    21.08.2022 21:09
    Zlo
    Srbija......
  • Naše

    17.08.2022 10:32
    sudije
    Naše sudije nemaju još taj mentalni sklop kao i zakonodavni organi koliko je zlostavljanje, obljuba i silovanje užasno krivično delo koje ostavlja trajne posledice ne samo na žrtvi nego i celoj porodici i familiji žrtve.
    Čovek koji je silovao 5 žena i oteo im nakit na Limanu je osuđen na 7 godina zatvora, pa vi vidite. Bilo je to 90-tih.
  • Deda Miloje

    10.08.2022 10:52
    Jednostavno osuditi sudiju koji je takvu odluku doneo!
    Sta mi pricamo vise???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika