MUP o pogibiji policajca u Rumenki: Život izgubio časno radeći svoj posao

Povodom jučerašnje pogibije novosadskog saobraćajnog policajca u udesu, danas se oglasilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.
MUP o pogibiji policajca u Rumenki: Život izgubio časno radeći svoj posao
Foto: 021.rs

Kako navode, Božidar Koprivica (36) iz Policijske uprave u Novom Sadu, bio je zaposlen u Odeljenju saobraćajne policije, Saobraćajne policijske ispostave Zapad, a poginuo je u saobraćajnoj nesreći, na motociklu, tokom službenog zadatka.

Nakon dojave da jedan vozač ugrožava sebe i druge, Koprivica je krenuo u poteru za njim po Rumenki i, dok se kretao putem sa prvenstvom prolaza, iz sporedne ulice, izašlo je vozilo i preseklo mu put, a njegov motocikl je udario u suvozačeva vrata, saopštio je MUP.
Božidar Koprivica završio je Srednju školu unutrašnjih poslova. U Ministarstvu je bio zaposlen od 2005. godine, najpre u Policijskoj ispostavi Klisa, potom na Detelinari, a od 2009. bio je u Odeljenju saobraćajne policije.
 
Ministar Aleksandar Vulin kazao je da je srpska policija izgubila hrabrog i požrtvovanog pripadnika, koji je svoj život izgubio časno radeći svoj posao.
 
Vulin je naveo da "Božidar Koprivica nikada neće biti zaboravljen niti od strane svojih kolega niti od strane države i Ministarstva unutrašnjih poslova, te da će se o porodici Koprivica posebno brinuti".
  • DachaNS

    20.08.2022 23:40
    @Steva
    Nauci da citas,desilo se u Rumenci u Partizanskoj ulici!
  • Miki Pezos

    20.08.2022 20:19
    Tuga
    Pocivaj u miru .nazalost jedan mladi zivot je ugasen. Brzina=smrt . Rotacija nista ne garantuje . Usporite i vi u uniformi jer neko moze da pogresi a vi necete moci da odreagujete. Saucesce porodici.
  • Milan

    20.08.2022 12:30
    dijasporac
    Jadnice jadni gledaj svoja posla i guli pastete preko da bih mogao ovde ljudima da ubedjujes kako je tebi dobro tamo negde...a ti nas i nasu drzavu ostavi na miru takvi nam svakako i ne trebaju ovde pametolozi rodjeni da robuju strancima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika