Spasena žena koja je skočila sa Mosta slobode

Žena stara 37 godina spasena je danas posle podne iz Dunava.
Spasena žena koja je skočila sa Mosta slobode
Foto: 021.rs (arhiva)

Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, ukazana joj je pomoć na licu mesta i u svesnom stanju je prevezena u Urgentni centar.

Žena je izvučena iz vode na Ribnjaku, oko 17.30 časova.

Prema nezvaničnim saznanjima, ona je skočila sa Mosta slobode i zadobila je teže povrede.
 
Mentalno zdravlje je problem koji je veoma zastupljen, ali se o njemu nedovoljno govori. 
 
Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistava je 011/ 7777 000.
 
Pomoć i razgovor sa stručnjacima možete pronaći i kod organizacija kakvo je Centar "Srce" iz Novog Sada, koje pruža pomoć svakog dana od 14 do 23 časa. Možete ih kontaktirati na brojeve telefona: 021/ 6623 393 i 0800/ 300 303.
  • Zebra

    20.08.2022 21:19
    Ne znam da li čovek koji ima psihički problem odmah razmišlja o ubistvu ili to dođe kasnije. Ali bilo bi dobro imati kontakt/proceduru ako osećamo neku krizu. Plašim se da kad dođe do ideje samoubistva da je već kasno. I mislim da je ovo neophodno češće pričati. Da sistematski svaki ima i razgovor sa psihologom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika