Snajperu ponovo produžen pritvor - još mesec dana

Slobodanu Milutinoviću Snajperu koji se tereti za otmicu, lišenje slobode, ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje, produžen je pritvor do 20. septembra.
Snajperu ponovo produžen pritvor - još mesec dana
Foto: 021.rs
U Višem sudu su rekli da se predmet nalazi u Višem javnom tužilaštvu i da je u toku dopuna istrage. Imajući u vidu da je reč o višestruko osuđivanom licu, kako dalje navode, sud smatra da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.
Podsetimo, Milutinović je uhapšen u septembru prošle godine kada je osumnjičen da je devojku sa kojom je ranije bio u vezi držao u stanu protiv njene volje i maltretirao. Istraga je proširena i na period pre otmice jer je, navodno, bio nasilan prema bivšoj partnerki i ranije. 
Za otmicu je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora.
 
Za protivpravno lišenje slobode do tri godine zatvora, za zlostavljanje i mučenje do godinu dana zatvora, a za ugrožavanje sigurnosti novčana kazna ili zatvor do jedne godine.
 
U. J. ima status posebno osetljivog svedoka u ovom postupku.
 
Milutinović je bio i ranije hapšen zbog drugih krivičnih dela.
  • boger

    21.08.2022 20:02
    Taktika
    Čekaju da se zaboravi... Gospodin Snajper je adekvatan kandidat ako sadašnji "gradonačelnik" avanzuje.
  • Uroš

    21.08.2022 16:00
    Opet na teret građana
    Posle će mu to sve platiti. Izgubljena dobit u upravi Indexa, ženino izdržavanje i sl.
    Biće para za sledeći džip i novu devojku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika