Saslušana osumnjičena za izazivanje nesreće u Rumenki u kojoj je poginuo policajac

Tridesetpetogodišnja D. N, koja se sumnjiči za saobraćajnu nesreću 18. avgusta u Rumenki, a u kojoj je poginuo policajac Božidar Koprivica (36) iz Bačke Palanke, saslušana je u novosadskom tužilaštvu.
Saslušana osumnjičena za izazivanje nesreće u Rumenki u kojoj je poginuo policajac
Foto: 021.rs

Novosadska policija je 19. avgusta podnela krivičnu prijavu protiv osumnjičene D. N. zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 

U nastavku postupka preduzeće se odgovarajuće istražne radnje, piše Dnevnik.

Tragedija se dogodila prošlog četvrtka oko 16 časova tokom redovne patrolne delatnosti, dok je saobraćajni policajac Božidar Koprivica na motoru, pod rotacijom, izvršavao svoju dužnost.
 
Nakon dojave da jedan vozač ugrožava sebe i druge, Koprivica je krenuo u poteru za njim po Rumenki, a dok se kretao Partizanskom ulicom, koja ima prvenstvo prolaza, iz sporedne ulice je izašlo vozilo "pežo" kojim je upravljala tridesetpetogodišnja žena i preseklo mu put. Njegov motocikl je udario u suvozačeva vrata, a on je preminuo na licu mesta.
 
Božidarove kolege i dalje tragaju za odbeglim vozačem, a stradali policajac je sahranjen u subotu na groblju u Bačkoj Palanci.
  • Jovana

    24.08.2022 12:27
    Aloooooo
    Aloooo debili, ne trubite kad pojma nemate. Da li je neko iz Rumenke ili je ikad bio u Rumenci? Zena je izlazila sa parkinga kod Univerexport prodavnice, cesto odatle izlazim i ja i savrseno se dobro vidi sa svih strana da li neko ide ili ne.
  • Bajker

    23.08.2022 18:25
    Kakve veze ima što je bio na putu sa prvenstvom ako je jurcao na skuteru možda jednostavno nije imala vremena da ga vidi, koliko puta sam samo video svemirka kako juri za automobilima bar 130 pored majevice ni rotacija ni sirena ne menjaju zakone fizike. Brzina mu je presudila u ovom slučaju a taj baja što je bežao je najgori faktor a prolazi nekažnjeno
  • boger

    23.08.2022 12:18
    @ za ove pismene
    Vidim da umete da koristite većinu slova abecede što nije loše za početak. U vezi sa ostalim pravooisnim greškama u svojim komentarima u kojima prozivate nepismene - pitajte učiteljicu. Pokušajte da pročitate poneku knjigu. Pravac u knjižaru kada sledeći put uzmete dve crvene od vozača koje zaustavite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika