Sud policajca iz Žablja, osumnjičenog za polno uznemiravanje maloletnice, pustio iz pritvora

Žabaljski policajac G. S. (30), koji se sumnjiči za polno uznemiravanje maloletnice, u daljem postupku će se braniti sa slobode.
Sud policajca iz Žablja, osumnjičenog za polno uznemiravanje maloletnice, pustio iz pritvora
Foto: 021.rs

Njemu je, saznaje Dnevnik, pritvor ukinut 29. jula odlukom sudije Osnovnog suda u Novom Sadu.

Njemu je, nakon saslušanja pre mesec dana, rešenjem sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu određen pritvor zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da bi on mogao da ometa dalji tok postupka uticajem na svedoke.

Međutim, pošto su ispitani svi predloženi svedoci, prestali su razlozi i osnov za pritvor, te je on rešenjem sudije za prethodni postupak Osnovnog suda pušten da se brani sa slobode.
 
Osumnjičenog policajca iz Žablja novosadska policija i Sektor unutrašnje kontrole su uhapsili 22. jula zbog sumnje da je polno uznemiravao maloletnu sugrađanku.
 
On je, kako se sumnja, preko mobilnog telefona 14-godišnjoj devojčici iz Žablja slao poruke neprimerenog sadržaja. Uznemiravanje je, navodno, trajalo godinu dana, nakon čega je maloletnica odlučila da sve ispriča roditeljima sa kojima je došla u policiju i prijavili su slučaj.
  • Tja

    24.08.2022 15:18
    @Јов

    Mislim da pefofilii ne treba da rade u policiji, jesi razmišljao o tome mentolu?
  • Komšijq

    23.08.2022 21:47
    Zub
    Da sam na mestu tih roditelja lepo bih objavio sliku, ime i prezime, adresu tog lika. Može to i anonimno. Pa neka znaju svi, a i da bidimo šta bi u tom slučaju uradile sudije. E da, i ime sudije u javnost pi...ka li im m....a.
  • Јов

    23.08.2022 19:29
    Јов
    Мислим да деца не би требало да имају профил на фејсбуку.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika