Odloženo suđenje za pokušaj ubistva Snajpera na Grbavici

Suđenje Nj.K. (35) iz Beograda i S. Đ. (28) iz Barande, koji su optuženi da su u februaru 2020. pokušali da ubiju Slobodana Milutinovića Snajpera (38), juče nije održano u novosadskom Višem sudu.
Odloženo suđenje za pokušaj ubistva Snajpera na Grbavici
Foto: 021.rs
Suđenje je odloženo zbog bolesti jednog od branilaca.
Nj.K. (35) iz Beograda i S. Đ. (28) iz Barande optuženi su da su 2020. pokušali da ubiju Slobodana Milutinovića Snajpera podmetanjem eksploziva pod njegov "porše" u Puškinovoj ulici.
 
Do početka suđenja okrivljeni su se branili ćutanjem, a na otvaranju glavnog pretresa nisu priznali krivično delo koje im se stavlja na teret.  Sva trojica su izjavila da se međusobno ne poznaju i da im je događaj plasiran iz medija i da je to sve što znaju.
 
Takođe, oštećeni Milutinović se nije pridružio krivičnom progonu okrivljenih, a na suđenju je saopšteno i da se niko od svedoka čiji su automobili bili oštećeni u incidentu nije pridružio krivičnom gonjenju okrivljenih.
  • Slobodna Srbija

    06.09.2022 10:04
    Malo su se zaigrali pa su iznervirali Tatu.
    Tata kada je nervozan je OZBILJNO opasan.
    Ukapirali su pa se sada više ne ljute jedni na druge.
    A ti stoko botovska i dalje lupaj minuse i glasaj za ovakvu državu!!!
  • Peca

    06.09.2022 08:34
    Pamet u glavu
    Pa ti reci da nije opasno biti zaposlen u eps-u...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika