Iz saobraćaja isključeno 12 vozača, na ulicma ukupno 360 prekršaja

Policijska uprava u Novom Sadu je, 5. septembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 360 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Iz saobraćaja isključeno 12 vozača, na ulicma ukupno 360 prekršaja
Foto: 021.rs
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 12 vozača i četiri vozila, a zadržana su dva vozača, zbog nastavljanja ili ponavljanja prekršaja.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a pet je lakše povređeno.
 
U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teške, a pet lake telesne povrede.
  • Baka 200kmh

    06.09.2022 17:16
    Zaustavljaju bakice na trotinetima
    dok pored njih vatreni momci oru puteve sa njihovim motorima i besnim cetvorotockasima.

    Bukvlano gledam kako igorisu divljake, sve nesto gledaju sa strane, traze neke sitne prekrsaje i zamerke, pored zuje stranacki kadrovi i njihova deca.

    truli i pokvareni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika