Dva muškarca povređena u sudarima na Tekijama i Telepu

Dve osobe povređene su u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu.
Dva muškarca povređena u sudarima na Tekijama i Telepu
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs navodi da su njihove ekipe intervenisale zbog dve saobraćajne nezgode. 

Prva saobraćajna nezgoda se dogodila u 9:20 časova u Petrovaradinu, na putu za Sremske Karlovce, kod crkve na Tekijama. U ovoj nezgodi je povređen muškarac star 52 godine. On je nakon zbrinjavanja na licu mesta u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Druga nezgoda je bila u 16:45 časova na uglu Ćirila i Metodija i Mornarske ulice. Povrede je zadobio muškarac star 43 godine koji je nakon zbrinjavanja dobio uput za dalju dijagnostiku u Urgentnom centru. 

Teme

udes
  • vlada

    08.09.2022 21:30
    a dete kod limanske pijace oko 18h kako je prošlo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika