Žena povređena prilikom kočenja autobusa, pešak oboren na Fruškogorskom putu

Osam osoba povređeno je u ukupno četiri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada i okoline.
Žena povređena prilikom kočenja autobusa, pešak oboren na Fruškogorskom putu
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, lekarska ekipa imala je prvu intervenciju na javnim mestima oko 11 časova zbog povređenog pešaka. 

Oboreni 72-godišnji pešak zbrinut je na Fruškogorskom putu 109, a nakon pregleda na licu mesta prevezen je na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.
Naredna intervencija bila je malo pre 12 časova na Bulevaru Jaše Tomića, kod autobuske stanice. Prilikom kočenja autobusa povređena je 73-godišnja žena, koju je Hitna pomoć u stabilnom stanju prevezla u Urgentni centar.
 
Dvadesetpetogodišnji muškarac povređen je u sudaru automobila i motocikla u 20.30 u Svetosavskoj ulici u Kaću. On je u svesnom stanju prevezen na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.
 
Veća intervencija Hitne pomoći dogodila se nešto nakon 22 časa na ulazu u Begeč. Prema rečima dr Krulja, došlo je do direktnog sudara dva vozila i povreda kod petoro putnika, koje su zbrinule dve ekipe Hitne pomoći.
 
Na licu mesta su intervenisali i vatrogasci, koji su morali putnike da izvuku sekući vozila. 
 
Detaljnije o ovom udesu čitajte u OVOJ vesti.
  • Najdobronamernije

    15.09.2022 11:02
    Sto se tice Beograda, postoje ozbiljni problemi sa vozacima gradskih autobusa.
    Ukoliko se odbaci onaj namerni i organizovani napad i svima poznat pokusaj ubistva iz politickih razloga naglim zatvaranjem vrata targetiranom licu, cije procesuiranje je zaustavljeno zbog iznenadne smrti samog vozaca - ostaje jedan drugi problem.
    Posmatrajte lica vozaca, njihov bes, frustracije, nama nepoznate drame zbog sefova mozda, koji nad njima vrse mobing! Gledajte kako puse elektricne cigarete dok voze sa najtamnijim naocarima za slepe ljude, dok razgovaraju telefonom, dok skrgucu zubima, dok psuju druge vozace i putnike, a pritom imajte na umu da su oni "naouruzani" autobusima, najcesce neispravnim i da voze po zagusenim i saobracajem opterecenim beogradskim ulicama! Oni koce naglo, masovni utisak je da to rade namerno! "Voze nas kao da smo krompiri" cvile putnici.
    U zivotnoj opasnosti smo! I mi, i nesrecni oni, frustrirani, puni besa a mozda i ostecenog zdravlja. Potencijalne ubice su medju nama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika