Bilans nesreće kod Begeča: Mladić preminuo nakon reanimacije, šestoro zbrinuto u Urgentnom centru

Jedna osoba je preminula, a šestoro je, nakon saobraćajne nesreće kod Begeča, zbrinuto u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.
Bilans nesreće kod Begeča: Mladić preminuo nakon reanimacije, šestoro zbrinuto u Urgentnom centru
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs navode u KCV, sedmoro povređenih je Hitna pomoć dovezla u toku prethodne noći u Urgentni centar.

Sa teškim telesnim povredama je primljen muškarac J. V. (28), koji je imao višestruke traume glave i tela. Lekari su ga reanimirali, ali uprkos svim naporima, on je preminuo.

Dvadesettrogodišnji Đ. A. primljen je na Urgentni centar sa politraumatskim telesnim povredama. Nakon inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i operativnog tretmana, on je u stabilnom stanju zadržan na bolničkom lečenju i njegovo stanje se prati.
 
Dvadesetpetogodišnji A. A. je zadobio lakše telesne povrede. "Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje", navode u KCV.
 
Sa lakšim telesnim povredama je prošao i 18-godišnji mladić. I on je pušten na kućno lečenje u stabilnom stanju.
 
T. M. (21) je imao prelom kostiju lica, zaključili su lekari u Urgentnom centru. Budući da je zbrinut i stabilno, pušten je na kućno lečenje.
 
Dvadesetjednogodišnja B. P. zadobila je kontuzije po telu, a nakon zbrinjavanja je puštena na kućno lečenje. Godinu dana mlađi putnik M. V. takođe je zadobio kontuzije po telu i, nakon ukazane pomoći, pušten je na kućno lečenje.
Do direktnog sudara dva vozila, koja su se zatim prevrnula, došlo je nešto posle 22 časa, na ulazu u Begeč iz smera Futoga.
  • mrk

    17.09.2022 21:37
    "Mare
    15.09.2022 • 16:55
    Joj sto volem sta sam u Svedskoj,gde se pridrzavaju pravila."

    cemu citanje nasih vesti? glava tamo srce ovde, a?
  • Mile

    16.09.2022 11:21
    @Džoni
    Brate, jedino SNS deli sendviče. Znam da si besan ali daj malo smislenije.
  • Mare

    15.09.2022 16:55
    Joj sto volem sta sam u Svedskoj,gde se pridrzavaju pravila.Postuje se brzina,pesacki itd ..a zasto,zato sto su kazne ogromne.Na znak stop moj drug nije stao,snimili su ga,250 e.kazna..Nema jednu crvenu das i sve je reseno..Nisu oni nista bolji od nas,nego po dzepu i svi se pridrzavaju...To je problem kod nas..plus bahatost..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika