Sudar na Zrenjaninskom putu: Troje povređeno, putnike iz vozila izbavljali vatrogasci

Tri osobe povređene su u sudaru više vozila na Zrenjaninskom putu.
Sudar na Zrenjaninskom putu: Troje povređeno, putnike iz vozila izbavljali vatrogasci
Foto: 021.rs

Do nezgode je došlo nešto nakon 19.30, kod isključenja ka Kaću.

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, na teren su, osim lekarske ekipe, izašli i vatrogasci, koji su pomogli u izvlačenju povređenih.

Pedesetsedmogodišnji putnik zadobio je višestruke povrede. Njega su vatrogasci izbavili iz automobila u kojima je bio zaglavljen, a nakon što ga je ekipa Hitne pomoći zbrinula na licu mesta, prevezla ga je u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.
 
Povređen je i 69-godišnji muškarac, koji je zbrinut na licu mesta i takođe prevezen u Urgentni centar.
 
Dvadesetdevetogodišnja putnica je takođe povređena, ali njene povrede nisu bile ozbiljne i njoj je lekarska ekipa, nakon zbrinjavanja, ostavila uput u slučaju da joj bude bila potrebna pomoć lekara.
  • Stevan

    19.09.2022 00:08
    Od jabuka kod Kaća do beogradske petlje je u poslednjih par godina svake nedelje tu bar po jedna ozbiljna saobraćajka. Policija stoji ali gnjave teretnjake, to nema veze sa bezbednošću. Dajte neke fiksne kamere, pokrijte tu deonicu, divlja se svakodnevno...
  • Jelena

    18.09.2022 21:58
    Hvala Bogu pa su svi koliko toliko dobro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika