Vikend u novosadskom saobraćaju: Vozili pijani, jedan vozač zadržan da ne pobegne u inostranstvo

Ukupno 67 vozača i šest vozila isključeno je iz saobraćaja tokom vikenda na području Južnobačkog okruga, podaci su saobraćajne policije.
Vikend u novosadskom saobraćaju: Vozili pijani, jedan vozač zadržan da ne pobegne u inostranstvo
Foto: 021.rs

Zadržano je devetoro vozača - sedmoro zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog ponavljanja prekršaja, a jedan vozač zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo.

Dvojica vozača zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola terete se i za nasilničku vožnju jer su u Kovilju i Veterniku vozili automobile sa više od dva promila alkohola u organizmu.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Inače, policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 866 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
  • Vozač

    23.09.2022 09:22
    886
    886 napisanih prekršaja, pa bog te jebo pa to je moralo da bude nedelju dana na svakih 100 metara po jedan policajac da bi tolko prekršaja bilo napisano. Za ove povratnike istom prekršaju koji sud odma ćorka na godinu dana i oduzimanje vozačke trajno.Da lažu malo pa ajde ali 886

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika