Bager i automobil se sudarili na Vidovdanskom naselju, četiri osobe povređene u jučerašnjim udesima

Četiri osobe su povređene u saobraćajnim nezgodama u poslednja 24 sata u Novom Sadu.
Bager i automobil se sudarili na Vidovdanskom naselju, četiri osobe povređene u jučerašnjim udesima
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj navodi da su njihove ekipe imali četiri intervencije.

Prva nezgoda je bila u 11.09 časova u Đakona Avakuma kod broj 7, kada su se sudarili putnički automobil i bager. U sudaru je povređen muškarac star 68 godina koji je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar.

Hitna je intervenisala i u 11.40 časova na uglu Futoške i Bulevara oslobođenja, kada je prilikom kočenja autobusa povređena žena od 74 godine. Ona je nakon pružene pomoći na licu mesta prebačena na odeljenje hirurgije.
 
Sledeća saobraćajna nezgoda se dogodila oko 18.30 časova u Sremskoj Kamenici u Dunavskoj ulici kod broj 7 kod pravoslavne crkve. U toj nezgodi je oborena 36-godišnja pešakinja. Ona je zbrinuta na licu mesta i u svesnom stanju je prevezena u Urgentni centar.
 
Četvrta nezgoda je bila u 19 časova na uglu Bulevara cara Lazara i Kola srpskih sestara, prekoputa hotela Aleksandar. U sudaru dva vozila povređena je žena od 35 godina, koja je nakon pružene pomoći na licu mesta prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina.

Teme

udes
  • Pera

    23.09.2022 06:19
    Za Milosa
    Druze masine moraju da rade .Pitanje je ko je kriv to se ne pitas uceanici u saobracaju su svi propisi su tu da se postuju.Kako voze ovi wolt i glovo to ti ne smeta ko muve bez glave.Ada te pitam kad ti masine smetaju 90posto ne zna ni bicikl da vozi voze u kontra smeru ima strwlice negde bicikl se krece u pravxu puta isto ako ima biciklisticka al oni kontra jel sidju na pesackom ili projurw ko muve bez glave pogotovo ako nema semafor samo pesacko okrenes se nema ga glavu na dr stranu da krenes on ispred tebe voze bre 40 na sat.To ti ne smeta ta kultura.Dr placajuse dozvole da mozes tu madinu da vozis kroz grad .A kad darade madine posle spica u 18 uvece kad ti dodjes kuci s posla pa onda da ti pod prozorom drndaju masine i pistaljke one jel ti to lepse u vreme odmora .Moz misliti spic pa i taj sa masinom ide kuci verovatno a zamisli placa registraciju tako da druze samo polako i opusteno stices 5 min kasnije al ces stici.
  • Milose

    20.09.2022 09:17
    kada ce se zabraniti gradjevinskim masinama, kombi vozilima i raznim transporterima, da voze kroz grad u spicevima?Verovatno nikada jel je bosansko-vozacki lobi jaci od drzave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika