U teškom udesu kod Kaća poginuo meštanin Šajkaša, do nesreće došlo prilikom preticanja

N. V. (61) iz Šajkaša poginuo je u saoabraćajnoj nesreći koja se juče oko 14 časova dogodila na Zrenjaninskom putu, pre skretanja za Kać.
U teškom udesu kod Kaća poginuo meštanin Šajkaša, do nesreće došlo prilikom preticanja
Foto: Pixabay (ilustracija)
On je upravljao opel korsom novosadskih registarskih oznaka, koja se kretala od pravca Novog Sada ka Zrenjaninu. Kako nezvanično saznaje Telegraf, do saobraćajne nesreće došlo je kada je šesdesetjednogodišnjak krenuo u preticanje vozila, preko pune linije i svojim prednjim levim krajem udario u prednji levi deo automobila BMV, koji se kretao iz Zrenjanina ka Novom Sadu, a kojim je upravljao U. C. (28) iz Bačke Topole.
Opel je potpuno smrskan i završio je u kanalu, a na BMV-u je odvaljen točak.
Vozač korse bio je sam u vozilu dok je u BMV bilo više osoba koje su krenule na svadbu. Niko od njih nije povređen.
 
Kako je portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj rekao ranije za 021.rs, lekarska ekipa je mogla samo da konstatuje smrt muškarca.
 
Za nedelju dana ovo je treći udes na ovoj deonici. Kod Kaća je 21. septembra došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali kamion i automobil.
 
Prošle nedelje, oko 19.30 časova, tri osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na istoj deonici. Pedesetsedmogodišnji putnik zadobio je višestruke povrede, a njega su vatrogasci izvadili iz automobila u kojem je bio zaglavljen, a nakon što ga je ekipa Hitne pomoći zbrinula na licu mesta, prevezla ga je u Urgentni centar. Tom prilikom je i 69-godišnji muškarac, koji je povređen, zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar. Dvadesetdevetogodišnjoj ženi koja je zadobila povrede je pružena lekarska pomoć, ali je ona upućena na kućno lečenje.
  • zoki zoki

    26.09.2022 18:56
    A gde su sad te razne komisije za vezbednost i ostali nadlezni koji bi trebalo da urade nesto, posto je na tom delu ocigledno problem, ako se tako cesto desavaju nezgode sa smrtnim ishodom ?
  • Obazriv

    26.09.2022 13:42
    Sagledajmo
    Sa jedne strane 28-godišnjak u BMW, sa pratećom svitom ide na svadbu, sa druge strane 61-godišnjak sa iskustvom vozača većim od godina ovog drugog. Došlo do udesa, sa nastradalim koji je poginuo. Opis daju preživeli, a mrtva usta ne govore.
  • Mrcke

    26.09.2022 12:13
    @Bljuc
    Ne zna se šta je gore, tvoj retardirani komentar, ili broj pluseva koji si na njega dobio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika