Autobus GSP-a i kola se sudarili kod Lutrije, u Petrovaradinu i kod Futoške pijace oborene pešakinje

Četiri osobe povređene su u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu.
Autobus GSP-a i kola se sudarili kod Lutrije, u Petrovaradinu i kod Futoške pijace oborene pešakinje
Foto: 021.rs

Muškarac (46) povređen je u sudaru autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća i putničkog vozila u 12.55h na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je povređenom muškarcu ukazana pomoć na mestu udesa, nakon čega je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na odeljenje hirurgije. 
U sudaru dva vozila u Preradovićevoj ulici (prekoputa broja 123) u Petrovaradinu povređena je žena (45). Povređena žena je zbrinuta na licu mesta i prevezena u KCV na hirurgiju. Udes se dogodio oko 15 časova.
 
Na uglu Bulevara oslobođenja i Futoške ulice u 18.12h oborena je još jedna pešakinja (33). Njoj je ukazana pomoć, nakon čega je prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra. 
 
Oko osam uveče povređena je i pešakinja (32) u Temerinskoj ulici kod broja 29. Ekipa hitne pomoći zbrinula je povređenu ženu na mestu udesa i prevezla je u Urgentni centar na hirurgiju. 

Teme

udesi
  • Laki

    30.09.2022 18:11
    Vozač
    Kroz raskrsnicu se usporava po pravilu kada ima semafora, a kada nema ako vidite da se jedna traka zaustavlja pre pešačkog, znajte da će se ispred vas u momentu naći pešaci.
    Telefon ostavite iz ruke, 2-3 sekunde skretanja pogleda može biti 20-30 metara a ispred vas se za to vreme svašta može desiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika