Žena izbodena u Futogu, priveden njen rođak

Novosadska policija privela je muškarca, za sada neutvrđenog godišta, koji je nešto pre 13 časova u Futogu oštrim predmetom izbo četrdesetdvogodišnju ženu, saznaje 021.rs.
Žena izbodena u Futogu, priveden njen rođak
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala u 12:50 časova u Ulici cara Lazara u Futogu.
"Na licu mesta je pružena pomoć ženskoj osobi staroj 42 godine koja je zadobila povrede hladnim oružjem. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta u svesnom stanju prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV-a", navodi Krulj.
Kako 021.rs saznaje u Kliničkom centru Vojvodine, pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama, u vidu ubodnih rana.
 
"Ona je dovezena od strane Hitne pomoći. Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, hirurške obrade rane, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijentkinja je zadržana u UC KCV na daljem konzervativnom lečenju", kažu u KCV-u za 021.rs. 
 
Prema nezvaničnim informacijama 021.rs, policija je ubrzo privela rođaka ranjene žene i u toku je uviđaj.
 
Za sada nije poznato kako je došlo do ubadanja, a nezvanične informacije su da je privedeni muškarac zet ove žene.
  • Realista

    29.09.2022 20:03
    @Biba
    ...u biti smo najgori na svetu, najviše smrtnih slučajeva, 16,39 na 1000 stanovnika, ako je verovati CIA-i.
    https://www.danas.rs/vesti/drustvo/srbija-prva-u-svetu-po-smrtnosti-prema-listi-cia-ekolozi-skrenuli-paznju-na-vezu-izmedju-zagadjenja-i-broja-umrlih/
  • Mogucnost

    29.09.2022 17:53
    Moze da dobije stasifikaciju Ocevidac.
  • Miljan

    29.09.2022 16:02
    A kazna je?
    Oce li i on dobiti 18 meseci ko ona zena sto je izbola vise puta nekog lika?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika