Nožem izbo snaju u Futogu, pa povredio i brata

Novosadska policija uhapsila je D. M. (48) zbog sumnje na ubistvo u pokušaju u Futogu i nanošenje lakih telesnih povreda.
Nožem izbo snaju u Futogu, pa povredio i brata
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on, danas, nožem teško povredio svoju četrdesetdvogodišnju snajku, a četrdesetsedmogodišnjem bratu naneo lake telesne povrede, navodi MUP.
D. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj rekao je ranije za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala danas u 12.50 časova u Ulici cara Lazara u Futogu.
 
"Na licu mesta je pružena pomoć ženskoj osobi staroj 42 godine koja je zadobila povrede hladnim oružjem. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta u svesnom stanju prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV-a", naveo je Krulj.
 
Kako 021.rs saznaje u Kliničkom centru Vojvodine, pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama, u vidu ubodnih rana.
 
"Ona je dovezena od strane Hitne pomoći. Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, hirurške obrade rane, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijentkinja je zadržana u UC KCV na daljem konzervativnom lečenju", rekli su u KCV-u za 021.rs. 
  • Bbb

    30.09.2022 11:46
    Www
    Dva ubistva i jedan pokusaj ,svi iz iste porodice!
  • iguman

    30.09.2022 09:29
    @ Vule
    Zavičaj?
  • Branko

    30.09.2022 08:15
    Nekima je svaki dogadjaj, ma koliko tragican bio, dobrodosao povod da blate i ruze svoju zemlju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika