Pritvor Futožaninu osumnjičenom da je nožem izbo snaju

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana D.M. iz Futoga, osumnjičenom da je u četvrtak, 29. septembra, u Futogu, pokušao da ubije snaju, a bratu naneo lake povrede.
Pritvor Futožaninu osumnjičenom da je nožem izbo snaju
Foto: 021.rs
Pritvor mu je određen zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, zbog sumnje da će ponoviti krivično delo i jer je način izvršenja krivičnog dela doveo do uznemirenja javnosti, navela je portparolka tog suda Jelena Ostojin.
D.M. (48) je uhapšen u četvrtak.
Sumnja se da je on, u Ulici cara Lazara u Futogu, nožem teško povredio svoju četrdesetdvogodišnju snaju, a četrdesetsedmogodišnjeg brata lakše povredio.
 
Kako su tada za 021.rs rekli u Kliničkom centru Vojvodine, žena je imala višestruke ubodne rane i zadržana je na  lečenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika