Još jedan buran dan na ulicama Novog Sada: Prevrnuta vozila, sudari i oboreni pešaci

Sedam osoba povređeno je u šest udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada i okoline.
Još jedan buran dan na ulicama Novog Sada: Prevrnuta vozila, sudari i oboreni pešaci
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, lekarska ekipa intervenisala je u 12.43 zbog sudara automobila i bicikla na uglu Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja. 

Jednoj devojci je u ovom udesu poznalilo, ali je prošla bez povreda i samo je pregledana na licu mesta.
U isto vreme oboren je pešak na Novosadskom putu, kod kružnog toka u Veterniku. Reč je o 23-godišnjem mladiću, koji je zbrinut i prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra. 
 
Dvadesetjednogodišnja žena povređena je u sudaru dva vozila koji se nešto nakon 13.30 dogodio kod nadvožnjaka na Rumenačkom putu. Budući da je trudnica, nju je Hitna pomoć prevezla u Betaniju radi daljeg posmatranja.
 
Sudar dva vozila dogodio se oko 15 časova na Rimskim Šančevima. Lekarska ekipa zbrinula je 69-godišnju putnicu, koju je potom prevezla u svesnom stanju na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
Pedesetdevetogodišnja pešakinja oborena je nešto nakon 22 časa na uglu Fruškogorske i Narodnog fronta. Prema rečima dr Krulja, ona je zbrinuta i prevezena u Urgentni centar.
 
Jedno vozilo prevrnulo se jutros oko 6.40 na auto-putu E-75, na potezu od Kovilja ka Novom Sadu. Dvoje povređenih, 62-godišnji i 39-godišnji putnik, zbrinuti su na licu mesta i dobili upute u slučaju da im zatreba lekarska pomoć.
  • Mama S

    11.10.2022 23:25
    S obzirom na to da se svi ponašaju kao oslobodioci grada, a ne kao učesnici u saobraćaju, dobro je da smo još živi. Niko ne gleda. Pešaci naročito. Bacaju se pod kola bukvalno. Nedostatak kulture je vise nego alarmantan.
  • Vlada

    11.10.2022 11:09
    @Joca

    Nemamo. Kad prođeš kroz grad svakog dana vidiš barem 30-tak vozila parkiranih na trotoaru, na biciklističkim stazama i pešačkim prelazima, a onda dođeš u pešačku zonu u centru i vidiš tako isto još 30-tak "sa dozvolom". Nema dana kada ispred Promenade na platou nema parkiran neki automobil. Policija i pauk postoje samo za poštene ljude.
  • Ja

    11.10.2022 10:39
    @joca
    Taj deo tu se zove Teksas.Kakva je slučnost,sami zaključite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika