Pešak oboren kod Master centra, auto udario u traktorsku mašinu, povređen motociklista...

Tri osobe povređene su u poslednja 24 sata u udesima u Novom Sadu.
Pešak oboren kod Master centra, auto udario u traktorsku mašinu, povređen motociklista...
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs kaže da je njihova ekipa intervenisala na poziv policije u 19 sati na putu između Kaća i Budisave kada je vozilo udarilo u traktorsku mašinu.

Povređen je muškarac od 69 godina, koji je zbrinut na licu mesta i prevezen na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodina.

Tom prilikom je pregledan još jedan četrdesetpetogodišnji muškarac, te je dobio uput da se javi lekarima po potrebi.
 
U 19.04 je na uglu Bulevara kralja Petra i Bulevara oslobođenja u smeru ka Master centru oboren pešak star 59 godina. Nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen je u KCV.
 
Pola sata kasnije motociklistu je udario auto na uglu Milenka Grčića i Kornelija Stankovića, te je dobio uput da se javi na Odeljenje hirurgije.

Teme

udesi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika