Muškarac preminuo kada je pao sa krova na Banstolu

Pedesetosmogodišnji muškarac preminuo je danas oko 10.25 sati, nakon što je pao sa krova na Banstolu, na putu prema Čortanovcima, saznaje 021.rs.
Muškarac preminuo kada je pao sa krova na Banstolu
Foto: Pixabay

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs kaže je muškarac prilikom pada zadobio teške telesne povrede, te je zatečen u besvesnom stanju.

Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali je on nažalost preminuo.

Policija je obaveštena o ovom slučaju i sprovodi uviđaj.

  • Saucesce

    15.10.2022 16:47
    Porodici
    Rad na visini je najopasniji za smrtni ishod. Svi koji setaju po krovu kazu: nece se to meni desiti, znam da hodam po krovu, koliko sam puta do sada setao pa me evo zivog. Eee, jednom je dovoljno da se civek oklizne i padne i ode zivot. I ovaj sto je pao nije pao prvi put kad se penjao na krov, ali je bio stalno u riziku. I eto jednom se desilo da je pao i izgubio zivot. Nazalost
  • NS Gari

    15.10.2022 16:46
    Ne kenjajte
    Čovek je bio majstor ali hebiga, nesrećan slučaj
  • DžiajDžo

    15.10.2022 14:59
    EU ima majstore @ Realista
    A mi imamo lopine i SNS šibicare, botine, Pinkovetine, Grandeturine, šiljok*rane, vekur, nedopismene... zato su svi napustili Srbiju.
    Pri tome su primanja=poluprimanja, nedovoljna ga se plati bilo kakva usluga: majstori, doktori, komunalne radnje...
    Sami sebi sanduke pravimo, mi, žabe u loncu !


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika