Suđenje za pogibiju pešaka u Čelarevu: Optuženi priznao i izvinio se porodici

Suđenje N. N. (22) iz Gložana okrivljenom za izazivanje saobraćajne nesreće u Čelarevu, u kojoj je u stanju teškog pijanstva usmrtio pešaka, počelo je u novosadskom Višem sudu.
Suđenje za pogibiju pešaka u Čelarevu: Optuženi priznao i izvinio se porodici
Foto: 021.rs
Optuženi je izjavio da priznaje delo u celosti, a njegov branilac predložio je sporazum o priznanju krivice, prenosi Dnevnik
N. N. se izvinio porodici nastradalog koja je bila prisutna u sudu i kazao da bi "više voleo da je on poginuo nego što je ubio čoveka".
Prema navodima optužnice, njemu se pripisuje da je 6. januara ove godine automobilom udario pešaka koji je šetao desnom stranom ulice. Pešak je preminuo na licu mesta. N. N. je u trenutku udesa u krvi imao 1,54 promila alkohola.
 
Njemu se stavlja na teret teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
  • Milan

    21.10.2022 21:38
    Alkohol
    To nije prva SN ovom vozaču sa smrtnim ishodom, isti je pobegao sa mesta nezgode a posle dve sedmice imao opet saobraćajku pod dejstvom alkohola. Sigurno će dobiti nanogicu ko mali Mitrović pošto je i isto delo
  • Arben

    20.10.2022 14:53
    Arben
    I sta sada..?! Ode covek ovaj odlezi,par godina i nikom nista! E ogromna je razlika kod nas Albanaca i Srba za ovakve,slucajeve koliko god to nekom,primitivno i uzasno delovalo! Svaka krv,Mora da se vrati,time se postize manje,ubistava jer svako zna da drzavni zakon nije merodavan i morace da plati! Mozda se deo Albanaca bavi Kriminalom ali jako retko se kod njih medjusobno,ubijaju jer svaka krv je preskupa! To je stvar,mentaliteta,obicajnog prava na pravdu!!! Zivim o u NS od 69 godine i nikada nismo,imali bilo kakvih problema i niti smo ih trazili ali ovo koliko god da smo se asimirali,sklovali i prihvatili nacin zivota gde zivimo,ovo se nemoze i nesme prastati i tu je kraj! Hvala!
  • Bananamen

    20.10.2022 09:22
    Bez milosti za pijane. To nije nesreca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika