Vlasnik firme koja gradi u Novom Sadu i Mladosti sa Satelita priveden u Crnoj Gori

Biznismen iz Srbije Dejan Slijepčević priveden je i zadržan na podgoričkom aerodromu, objavile su podgoričke "Vijesti".
Vlasnik firme koja gradi u Novom Sadu i Mladosti sa Satelita priveden u Crnoj Gori
Foto: Pixabay

Kako "Vijesti saznaju, Slijepčević je pokušao da uđe u Crnu Goru sa 19 hiljada evra, iako je u zemlju dozvoljen unos do 10 hiljada evra.

Izvor "Vijesti" je rekao da je Slijepčević posle privođenja poručio da nije sav novac njegov, već da je iznos preko dozvoljenog u vlasništvu pilota i kopilota helikoptera kojim je došao. On je zadržan u Podgorici zbog provere porekla novca.

Slijepčević je nedavno privođen i u Bosni i Hercegovini, zajedno sa više osoba među kojima su bili i funkcioneri SNS. Mediji su pisali da je kod njega pronađena veća količina novca, a da je navodno novac služio za kupovinu glasova za SDS i Jelenu Trivić.
 
Slijepčević je rođen u BiH, odakle se krajem 80-ih seli u Novi Sad. Osnivač je i vlasnik preduzeća GAT, a vodi i Fudbalski klub "Mladost" sa Satelita.
 
U Crnoj Gori se danas održavaju lokalni izbori.
  • ....... .

    25.10.2022 09:40
    Prilika
    Imali smo priliku skoro i šta smo uradili udelio je sirotinji crkavicu i pobedio sada kusajmo zabibereno .
  • Vasko Zabata NS

    24.10.2022 13:35
    Ne sramotite se Milovci
    Znaju novosadjani koliko je ovaj covek pomogao na primer crkvu i narodnu kuhinju, i koliko usta i porodica hrani zaposljavanjem i redovnim platama.
    Izbori ga interesuju ko lanjaki sneg. Covek poneo pare za svoj ceif, to ionako nisu neke pare za njega.
    Milovi mediji lazu, a nasi preneli.
  • Građanin

    24.10.2022 13:34
    Zamlaćivanje
    Kakvo zamlaćivanje naroda sa nebitnim informacijama. Koga briga za izbore u CG i za Mila Đukanovića koji vlada 30 godina na način koji je karakterističan za mafijaške bosove. Šta je sa inflacijom i dokle će više cene da rastu za hranu i gorivo to bi voleo da znam???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika