Suđenje Novosađanima i meštaninu Trstenika za vrbovanje devojaka za prostituciju početkom novembra

Suđenje petorici osumnjičenih za trgovinu ljudima, koji se terete da su vrbovali devojke za prostituciju, počinje u Višem sudu u Novom Sadu 10. novembra.
Suđenje Novosađanima i meštaninu Trstenika za vrbovanje devojaka za prostituciju početkom novembra
Foto: 021.rs
Oni su uhapšeni zbog sumnje da su vrbovali pet devojaka, zloupotrebljavajući njihove teške prilike, da se za njihov račun bave prostitucijom u jednom novosadskom klubu, prenosi "Dnevnik".

Nakon hapšenja, Novosađanima M.Đ. (49), E.R. (73) i G.V. (54), kao i P.K. (38) iz Trstenika određen je pritvor, da boravkom na slobodi ne bi mogli da utiču na svedoke. Državljaninu Crne Gore Z.D. (55) pritvor je ukinut i on se brani sa slobode. 

U dosadašnjoj istrazi saslušano je pet devojaka, kojima je javni tužilac odredio status posebno osetljivog svedoka i one su svoje iskaze dale iz skrin-sobe novosadskog Višeg suda. 
 
Podsetimo, novosadska policija uhapsila je osumnjičene krajem decembra prošle godine.
 
Pretresima na više lokacija, u Novom Sadu, Trsteniku i Sivcu, policija je pronašla informatičku opremu, mobilne telefone, novac i dokumentaciju koja ukazuje na vršenje krivičnog dela, saopštila je tada policija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika