Optuženi krenuo na ročište, pa priveden ispred suda zbog drugog dela

Pretres za četvoro optuženih koji se terete za dilovanje u Novom Sadu odložen je juče, nakon što je policija u civilu uhapsila prvooptuženog ispred suda na osnovu poternice.
Optuženi krenuo na ročište, pa priveden ispred suda zbog drugog dela
Foto: 021.rs

M. L. se, u drugom postupku, tereti za saobraćajnu nesreću u Sremskoj Mitrovici, saznaje Dnevnik

Kako piše ovaj list, policijski inspektori u civilu ispred suda su uhapsili M. L, iako su branioci pokušavali da im objasne da ovaj optuženi treba samo da da iskaz pred sudskim većem, pa da oni mogu onda da ga odvedu, ali ovi na to nisu pristali, pravdajući se da imaju naredbu da tako postupe

Advokat Milan Latinović je ocenio scenu pred Palatom pravde kao "pravi cirkus".

Inače, on je zajedno sa svojom suprugom označen kao organizator grupe koja je dilovala marihuanu i ekstazi.
 
Uhapšen je zajedno sa još petoro ljudi, od kojih je dvoje potpisalo sporazum o priznanju krivice. Privedeni su nakon akcije policije u kojoj je pronađeno oko 14 kilograma marihuane, približno četiri kilograma ekstazija, 10 ručnih bombi, lovačke puške i opreme za uzgajanje marihuane. 
 
Na otvaranju postupka izjavili su da ne priznaju dela koja im se stavljaju na teret. Novi termin suđenja je 16. novembar.
  • Slavko

    01.11.2022 13:34
    Baš čudan tajming
    Uhapšen pre nego što je dao izjavu... Kako ovo smrdiiiiii ajaooo.. Pa preuzmite odgovornost za svoja sranja gospodo
  • NemanjaN

    28.10.2022 13:03
    Hm...
    Pravo pitanje,kako se lik optužen za 14 kila marihuane,4 kile exa i 10 bombi,brani sa slobode??? Pa ljudi su gulili 15 meseci u pritvoru zbog 100 grama marihuane... Evo nisam pametan...
  • Pera Peric

    28.10.2022 10:58
    "Pustite ga samo tetki lek da odnese pa ga onda mozete odvesti".
    HAHAHAHAHAHA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika