FOTO, VIDEO: Lokalizovan požar u Jovana Subotića

U Ulici Jovana Subotića izbio je požar, zbog čega se gust dim širio centrom grada.
FOTO, VIDEO: Lokalizovan požar u Jovana Subotića
Foto: 021.rs

Kako saznajemo, niko nije povređen.

Požar je izbio u prizemnom objektu u dvorištu u Jovana Subotića 18.

Kako su svedoci rekli 021.rs, oko 7:30 časova se osetio dim u dvorištu, a ubrzo potom se videlo kako kulja iz manjeg prizemnog objekta u kom se nalazi mašinski deo povezan sa zgradom koja gleda ka Trgu Marije Trandafil 7.
 
 
Vatrogasci su sa dva vozila došli za manje od minut, jer im se stanica nalazi na oko 50 metara. Po dolasku su odmah počeli sa gašenjem požara i za nekoliko minuta zaustavljeno je dimljenje.
 
 
Saobraćaj u Jovana Subotića je bio otežan zbog parkiranih vatrogasnih vozila u ovoj ulici, a ka Trgu Marije Trandafil, a policija je zbog velike gužve regulisala saobraćaj. 
 
Uviđaj bi trebalo da pokaže šta je uzrok požara.
 
  • Ружно паче

    03.11.2022 08:09
    Нека гори све...
    Срамотно је да Сектор за ванредне ситуације постоји само на папиру ...а рад истих нула бодова....сви су већ заборавили "Контраст" ..."Lounge"....људи од подрума праве кафане ...нико не реагује....док неко главу не изгуби....
  • /

    02.11.2022 12:32
    /
    ovi u sakoicicima ga nisu primetili, uzbudjivali ni reagovali.
    pozar je primetila zenica iz susedne firme.
    vatrogasci su trcali okolo da vide da li je pozar zahvatio druge kuce umesto da su ih ti u sakoicicima uputili na prolaz pored i skrate put na par metara
  • ...

    02.11.2022 10:55
    @Vlada

    U vreme turske vladavine nisu postojale vatrogasne jedinice, pa ne postoji ni svest o njima u glavama vecine koja je mentalno jos u srednjem veku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika