Burno na ulicama: Iz saobraćaja isključeno 11 vozača, jedan bio pijan

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se tri saobraćajne nezgode.
Burno na ulicama: Iz saobraćaja isključeno 11 vozača, jedan bio pijan
Foto: 021.rs
U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 2. novembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 470 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 11 vozača i pet vozila, a zadržan je jedan vozač, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
On će, uz prekršajnu prijavu, biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.
  • komsha

    04.11.2022 07:42
    saobracajci?
    gde su bili?
    nema ih nigde..
    samo da prodju na motorima kroz cara dusana, bulevar oslobodjenja... centar.. i ispisu kazne za parkirana vozila u desnoj traci, trotoaru, za ove sto iz trake za desno idu pravo, prolazak kroz crveno svetlo... pesacima koje mrzi da idu 20m dalje na pesacki, biciklistima koji voze trotoarom i pesacima na biciklistickoj stazi...
    brojke bi bile mnogo vece, a i budzet o kome svi sanjaju i placu...
  • Мисирац

    03.11.2022 23:43
    Тек ће да буде бурно код Ж. станице. 7 месеци кидања живаца, па неко ће главу изгубити због неспособњаковића. У три смене треба да раде.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika