Žena oborena na pešačkom prelazu na Podbari

Tridesetdvogodišnja žena oborena je oko 8 časova na uglu Temerinske i Kisačke.
Žena oborena na pešačkom prelazu na Podbari
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa na licu mesta pomogla ženi staroj 32 godine.
"Naša ekipa je po pozivu u 8:03 časa intervenisala na uglu Kisačke i Temerinske gde je na pešačkom prelazu oborena pešakinja stara 32 godine. Ona je u svesnom stanju nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine", kaže Krulj.
Zbog uviđaja na licu mesta na raskrsnici Temerinske i Kisačke su na kratko bile zabeležene saobraćajne gužve.

Teme

udes
  • Slavuj

    15.11.2022 14:52
    za volanom
    Da je manje pesaka i biciklista, ne bi bilo ovih problema!
    Svuda okolo setaju pijani pesaci a i biciklisti hoce da postoje...
    Da se ja pitam, automobili bi imali prvenstvo prelaza u odnosu na sve, pa valjda je bitnije da meni stigne dostava tople hrane nego dal ce neki smrtnik koji nema auto preziveti gazenje na pesackom
  • Pecaroš

    15.11.2022 10:06
    Pišem kao pešak i kao vozač.Ne znam šta mi je veči stres...kada vozim pa se stresiram kamikazama koji preleću na crveno ili kada prelazim peške pa strepim da me ne pregaze.Kakvi smo to ljudi postali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika