Prevara u Novom Sadu: Uzeo skoro dva miliona dinara, a nije isporučio 60.000 konzervi mesnog nareska

Novosadska policija je uhapsila B.P, zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevare u obavljanju privredne delatnosti, saopšteno je iz MUP.
Prevara u Novom Sadu: Uzeo skoro dva miliona dinara, a nije isporučio 60.000 konzervi mesnog nareska
Foto: Pixabay
On je, kako se sumnja, kao odgovorno lice jednog novosadskog preduzeća u maju ove godine pribavio sebi protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 1.741.000 dinara, tako što je doveo u zabludu oštećeno preduzeće iz istog grada da će im isporučiti 60.000 komada mesnog nareska odmah po uplati dogovorene sume, iako je znao da njegovo preduzeće neće ispoštovati dogovor i isporučiti robu.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.
On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.
  • Nicko Borac II kateg

    16.11.2022 19:08
    Znao sam
    Mislim da policija uopste nije imala na umu susu koja je vladala ovog leta. Otkud bre ljudi coveku toliki naresci pri ovakvoj susi. Covek ce platiti neke godine kad ne bude susa, pa lepo ovrse jecam i isporuci nareske. Sve sam znao.
  • Cc

    16.11.2022 07:50
    Cc
    Ajde bre sta je 2 milona dinara nije ni 20 hiljada eura! Pustite coveka...ovi kradu u milijardama!!!
  • 696

    16.11.2022 07:01
    Talentovan
    Odličan kandidat za ministra za trgovinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika