Nastavljeno suđenje novosadskoj grupi za prodaju droge i posedovanje oružja

U Višem sudu u Novom Sadu nastavljeno je suđenje četvorci optuženih za prodaju narkotika i nedozvoljeno posedovanje oružja.
Nastavljeno suđenje novosadskoj grupi za prodaju droge i posedovanje oružja
Foto: 021.rs
Pred sudom je saslušan policijski inspektor koji je potvrdio svoje navode date tužilaštvu pre više od četiri godine kada je radio na praćenju osumnjičenih.
Dnevnik navodi da je pred sudom okrivljeni N. Ž. dopunio svoju odbranu, ali je odbio da odgovara na pitanja. On je ispričao da je te 2018. godine od jednog dečka zamoljen da mu pričuva oružje dok ovaj otputuje kod rodbine u BiH i da je ubrzo posle toga uhapšen. 
Sud je prihvatio da se ovaj mladić sasluša kao svedok. 
 
Sud je ranije prihvatio priznanje krivice dvojice optuženih, a nije isključeno da će potvrditi nagodbu još nekog od preostalih okrivljenih. 
 
Nastavak suđena je zakazan za 20. decembar.
 
Policija je, podsetimo, 2018. godine uhapsila šestorku i pronašla 14 kilograma marihuane, oko četiri kilograma ekstazija, deset ručnih bombi, lovačke puške i opremu za uzgajanje marihuane. 
 
Na optuženičkoj kupi su se našli bračni par M. L. i J. L, koji su označeni kao organizatori grupe, kao i D. M. i N. Ž, koji su na početku suđenja izjavili da ne priznaju dela koja im se stavljaju na teret. 
 
Dvojac D. M. i V. B. koji je bio maloletan u vreme činjena dela, sklopio je sporazum o prizanju krivice. 
  • D

    17.11.2022 08:13
    D
    Sitna boranija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika