Muškarac poginuo, devojčica teško povređena u udesu na Novom naselju: Auto udario u drvo kraj puta

Tridesetpetogodišnji muškarac je poginuo, dok je petnaestogodišnja devojčica povređena u teškom udesu koji se sinoć dogodio na Novom naselju, saznaje 021.rs.
Muškarac poginuo, devojčica teško povređena u udesu na Novom naselju: Auto udario u drvo kraj puta
Foto: 021.rs

Nesreća se dogodila na Bulevaru Jovana Dučića kod broja 33 kada je automobil marke BMW iz neutvrđenih okolnosti izleteo sa kolovoza i udario u drvo pored puta.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs kaže da je njihova ekipa intervenisala na Novom naselju u 2:28 časova.  
"U težoj saobraćajnoj nesreći, nakon što je automobil izleteo sa puta i udario u drvo, povređena je devojčica stara 15 godina. Ona je zadobila višestruke polutraumatske povrede i prevezena je u Dečiju bolnicu na odeljenje hirurgije. Na licu mesta je preminuo mlađi muškarac čije identitet nije poznat", kaže Krulj.  
 
U Dečijoj bolnici za 021.rs kažu da je ona zadobila višestruke teške povrede, ali je svesna i nalazi se na odeljenju intenzivne nege i terapije hirurgije. Dijagnostika je u toku.
 
Na licu mesta bila je prisutna i vatrogasna ekipa zbog tehničke intervencije na oštećenom automobilu.
 
Policija je obavila uviđaj, a zvanično saopštenje se očekuje u toku dana. 

Teme

udes
  • G pen

    21.11.2022 06:03
    Srbija!
  • Figura

    18.11.2022 20:20
    ,,Ispeglane ulice,, N.N. a policija u toplim stanovima,prave žurke povodom useljenja.
  • SUMP

    18.11.2022 07:39
    Identitet poginulog nije poznat, a zna se da ima 35 godina?
    Ko tu koga laže?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika