Oboren pešak u Sremskoj Kamenici

Jedan mladić povređen je u subotu uveče u udesu u Sremskoj Kamenici.
Oboren pešak u Sremskoj Kamenici
Foto: 021.rs

Dvadesetogodišnjak je oboren dok je išao peške u Ulici vojvode Putnika, kod broja 83.

Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa ukazala pomoć povređenom mladiću i zatim je prevezen na hirurgiju Urgentnog centra.

Do ove saobraćajne nezgode došlo je oko 20.15h.

Teme

udes
  • Vlada

    22.11.2022 09:52
    @Nova

    Ne razumem ovaj komentar. Kako može da neko vozi između 46 i 60 km/h kad se približava prelazu oko kojeg ima ljudi? Ne samo propuštanje pešaka, nego i samo usporavanje pred pešačkim prelazom nije opcija nego zakonska obaveza!
  • Komšije

    21.11.2022 00:57
    Naše ulice
    Kad će našu malu ulicu pored vrtića Čika Jove da srede.Ulica nam je popločana kraterima a na mostiću preko potoka imamo pravi akvadukt kad je kiša i izuzetno nebezbedno za pešake.
  • Nova

    20.11.2022 18:24
    zivim tu
    Pesacki na tom mestu posebno opasan kad je kisa.Ne zelim da tvrdim da je pesak kriv ali ako si na prelazu na ulici gde je jednini pesacki prelaz na tom delu i gde automobili voze izmedju 40 i 60km/h a ti prelazis i ne uveris se da vozilo zaista ima nameru da te propusti,nesto nije u redu kod tebe.Pesak je uvek duzan da se uveri i ostvari kontakt sa vozacem i bude siguran pre svega radi sebe i sopstvene bezbednosti.Takodje neznas da li u tom moment vozac kucka poruke na mobilnom,menja CD,zida kucu ili je pod alkoholom ili ima tog momenta infarkt.
    Pesaci kada prelazite dobro se uverite da vas je vozilo opazilo i da staje na vreme cak i kada ste na pesackom sa semaforom i imate zeleno svetlo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika