Protiv novosadskog policajca podignuta optužnica zbog otmice mladića u Bačkom Jarku

Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv novosadskog policajca S. S. (24) i njegovog saučesnika S. M. (21) za otmicu mladića u Bačkom Jarku.
Protiv novosadskog policajca podignuta optužnica zbog otmice mladića u Bačkom Jarku
Foto: 021.rs

Optužnica se nalazi u sudu na potvrđivanju, a pritvor osumnjičenima je produžen do 20. decembra, javlja Dnevnik.

Oni se sumnjiče da su u junu ove godine zbog novca oteli dvadesetdvogodišnjaka i tom prilikom ga tukli i pretili mu. Terete se za otmicu, za šta je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.
Kako se sumnja S. M. je doveo D. P, kojeg je prethodno poznavao, u jedan lokal u Bačkom Jarku, gde ih je čekao policijski službenik S. S.
 
Potom su S. M. i S. S. oštećenom zadali više udaraca rukama, nogama, palicom i pištoljem i zahtevali od njega 400 evra na ime nepostojećeg duga, što su sve snimili i snimak poslali devojci oštećenog.
 
Osumnjičeni su nakon toga odveli oštećenog u podrum kuće S. S. gde su ga vezali i nastavili da ga fizički maltretiraju da bi ga potom pustili i zapretili mu da im mora dati novac, kao i da će nauditi njegovoj porodici ukoliko ih bude prijavio policiji. Nakon toga, dvadesedvogodišnjem mladiću je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru Vojvodine.
  • Beluga

    21.11.2022 13:13
    Policajca maks odrati
    Policajcu maksimalna kazna, za primer.
  • Ime

    21.11.2022 10:51
    Pa nisu nikog ubili...
  • Ss

    21.11.2022 08:51
    Ss
    Zar nisu osudjeni po 10 godina?! Ili ce dobiti blaze kazne uz nanogice?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika