Učenik povređen ispred škole u Novom Sadu, napala ga grupa momaka

Učenik sedmog razreda Osnovne škole "Ivan Gundulić" zadobio je lakše povrede kada ga je napala grupa momaka.
Učenik povređen ispred škole u Novom Sadu, napala ga grupa momaka
Foto: Pixabay (ilustracija)

Kako 021.rs nezvanično saznaje, za napad se sumnjiče maloletnici.

Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja, a o tome je obaveštena i uprava škole.
Napad se dogodio u četvrtak u večernjim časovima ispred te škole na Podbari.
 
Dečak je napadnut po završetku časova u poslepodnevnoj smeni, kada ga je ispred škole sačekalo sedam momaka, od kojih su, kako za N1 kaže njegova majka, šestorica srednjoškolci, a jedan je 13-godišnjak koji sa napadnutim dečakom ide u školu i koji je nosio fantomku.
 
Majka pretučenog dečaka kaže da su ga oborili na zemlju i šutirali, da je najviše udaraca zadobio u glavu, kao i da je u Hitnoj pomoći ustanovljeno da ima lakše povrede glave i trenutno je na kućnom lečenju.
 
Prema njenim rečima, pretučenog dečaka je našao brat, dok je ovaj ležao na zemlji i da ga je doveo kući "krvavog i sa podlivima, te da mu je curila krv iz nosa".
  • tako nekako

    28.11.2022 14:25
    Radović
    Tucite svoju decu kad primetite da počinju da liče na vas.
  • komentator

    28.11.2022 11:39
    komentar
    Ovo je postalo strašno i nedopustivo. Sve polazi iz kuće. Zakonom propisati kazne za počinioce , ali i za roditelje nasilnika. Dati veća ovlašćenja školi, nastavnicima, psihologu, pedagogu. Moraju dobiti status službenog lica ili kako se već zove. Oni ne smeju ni da viknu, ni da se brane. Menjati te grozne školske zakone i podzakonske akte koje su obrazovanje doveli na najniže grane od kada postoji. Đak je navodno Bog, nedodirljiv. Pročitajte samo postupak prijema novih nastavnika u radni odnos. To je nedopustivo. Direktori i političari mogu da rade šta hoće. Zapošljavaju koga hoće i kako hoće. Samo zapošljavaju na određeno vreme i po nekoliko godina. Onaj ko nema bar 5% radnog odnosa na neodređeno vreme ne može nikada da se zaposli u Školi, jer popunjavaju sa onima na određeno i tako u krug. Nepotizam, samovlašće, bezobrazluk na delu.
  • T

    28.11.2022 08:47
    T
    Zasto na Kosovu ima najmanje ovakvih slucajeva....zato sto moras odgovarati krvnom osvetom! To je nasledno pravo koje je jace od bilo kog zakona! Ovde se tuku,ubijaju,gaze....jer znaju da ce dobiti,minimalne kazne i na kraju,zrtva bude kriva u vecini slucajeva! E sada vi vidite i tupite....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika