Potvrđena presuda: Dve godine zatvora za pokušaj iznude od fudbalera Vojvodine

Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je presudu Višeg suda kojom je Dragan Banjac (32) osuđen na dve godine zatvora zbog pokušaja iznude 40.000 evra od fudbalera "Vojvodine" Mladena Devetka.
Potvrđena presuda: Dve godine zatvora za pokušaj iznude od fudbalera Vojvodine
Foto: 021.rs

Njemu je, posle izricanja presude, ukinut privor u kojem se nalazio 14 meseci, odnosno od hapšenja. Sada je u kućnom pritvoru uz elektronski nadzor gde će biti do upućivanja na izdržavanje zatvorske kazne, piše Dnevnik.

Prilikom odlučivanja sudija je uzeo u obzir da je Banjac otac dvoje male dece i da je do sada neosuđivan.

Branilac okrivljenog, Goran Karadarević, tvrdio je da delo nije dokazano i tražio oslobađajuću presudu, kao i puštanje iz pritvora, dok je sudija naveo da je delo u potpunosti dokazano.
 
Osuđeni je od Devetka pokušao da iznudi pare na račun fiktivnog duga i pretio mu je fizičkim nasiljem. 
 
Uhapšen je 3. februara prošle godine.
  • -

    01.12.2022 15:48
    -
    Bolje da su ga oslobodili, nego sto se brukaju sa ovakvim kaznama !
  • Сателићанин

    29.11.2022 15:24
    Идемоооо роћко
  • Zevs

    29.11.2022 10:33
    brze od zivota
    Kazna je vise nego blaga, to sto ima dvoje dece treba da mu je otezavajuca okolnost a nikako olaksavajuca. Znaci SUD ga blago kaznjava, da nastavi sa zelenasenjem i tako brine o porodici. Lepo obrazlozenje da ne moze biti lepse!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika