Biciklistkinja oborena na kružnom toku, osamnaestogodišnjak sleteo s puta na Mišeluku

Dve osobe povređene su u dva udesa koji su se juče desili na području Novog Sada.
Biciklistkinja oborena na kružnom toku, osamnaestogodišnjak sleteo s puta na Mišeluku
Foto: 021.rs

Biciklistkinja (35) je povređena u 11.15 časova kada je na nju naleteo automobil na kružnom toku na Bulevaru patrijarha Pavla.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je povređena žena zbrinuta na mestu udesa, nakon čega je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. 
Osamnaestogodišnji mladić automobilom sleteo je s puta na Mišeluku u 14.35 časova, na krivini kod Kovid bolnice. 
 
On je tom prilikom zadobio povrede zbog kojih je prevezen na odeljenje hirurgije u Urgentni centar. 

Teme

udesi
  • Vlada

    05.12.2022 09:24
    @P

    Član 23. stav 2 ZOBS-a:
    "Kada prilazi pešačkom prelazu, vozač mora da prilagodi brzinu vozila tako da u svakoj situaciji koju vidi ili ima razloga da predvidi, može bezbedno da zaustavi vozilo ispred pešačkog prelaza."

    Vrlo jasno piše, možda budale ne razumeju pojmove ali onda ne bi trebalo ni da voze. Ako ne usporiš zbog BILO KOGA na pešačkom, ti si kriv, nema NIKAKVE rasprave. Pritom ovaj prelaz ima biciklističku traku, tako da prednost apsolutno važi i za biciklite.
  • P

    30.11.2022 20:13
    Al
    Ovaj gosn Vlada lupa!
  • Vlada

    29.11.2022 18:22
    @Gogi

    Pa očigledno nisi ni polagao vozački. Šta god da ti se pojavi na prelazu, od električnog trotineta do žirafe na rolšulama, dužan si po zakonu da staneš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika