Sudar autobusa i kombija u "potkovici", povređena dvojica muškaraca

Pet osoba povređeno je u tri udesa koji su se u subotu dogodili u Novom Sadu.
Sudar autobusa i kombija u "potkovici", povređena dvojica muškaraca
Foto: 021.rs
Oko 12.35h, u Ulici Zdravka Erdevika, kod broja 14, došlo je do sudara dva vozila u kojem su povređene dve osobe.
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je 56-godišnja žena zbrinuta i zatim prevezena u Urgentni centar, na hirurgiju, a pomoć je ukazana i 41-godišnjem muškarcu kome je dat uput za Urgentni centar u slučaju potrebe.
Skoro u isto vreme dogodio se i sudar u Omladinskog pokreta, kod broja 7, nakon kojeg su lekari ukazali pomoć 52-godišnjoj ženi.
 
Kod Železničke stanice, u "potkovici", oko 13.40h, sudarili su se autobus i kombi. 
 
Povrede su zadobila dvojica muškaraca, stari 51 i 65 godina, koje je zbrinula ekipa Hitne pomoći. 

Teme

udes
  • Dalibor

    04.12.2022 10:57
    Hej narode
    Prvo potkovicu ne moze da koristi niko osim vozila gradskog prevoza i taxi sluzbi koja samo mogu na brzinu da ispuste putnike. Postoji znak da je zabranjen saobracaj, ali ne da se nepostuje taj znak vec nesavesni vozaci ulaze i u kontra smeru. Sto se tice nove autobuske stanice, nista od toga, nju je kupio jedan novosadski biznismen.
  • Vozac

    04.12.2022 09:32
    Potkovica bi trebalo da sluzi za blic-parking kada dovozite putnike na stanicu.Dodjes, izadju putnici i produzis kolima dalje.Naravno da bi bilo zloupotrebe u stilu ej sam da parkiram na pet minuta, ali sve se to da resiti da ima volje.
  • NV

    04.12.2022 09:01
    Autobusi GSP treba da se prebace na novu autobusku stanicu koja zvrji prazna,to treba da I'm bude polazna I zavrsena lokacija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika