Potera ulicama Novog Sada: Oko 20 policijskih vozila jurilo vozača "audija"

Vozač "audija A4" uhapšen je prošle noći nakon potere ulicama Novog Sada koja je trajala 15-ak minuta.
Potera ulicama Novog Sada: Oko 20 policijskih vozila jurilo vozača "audija"
Foto: 021.rs
On se nije zaustavio na znak policije, a na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice braće Ribnikar udario je u policijsko vozilo, prenosi Telegraf
Vozač audija bežao je ulicama prolazeći na crveno.
U poteri, koja se dešavala nešto pre ponoći, učestvovalo je više od 20 policijskih vozila.
 
Vozač je zaustavljen i uhapšen na silasku sa Mosta slobode. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su, na poziv policije, oko 23.30h intervenisali na raskrsnici Bulevara oslobođenja, Braće Ribnikar i Maksima Gorkog. 
 
Prema njegovim rečima, dvojica muškaraca, stari 42 i 45 godina, zbrinuti su i zatim prevezeni u Urgentni centar, na hirurgiju. Pomoć je ukazana i 39-godišnjem muškarcu, koji je imao stresnu reakciju.
  • Megi21

    06.12.2022 06:14
    ANONIMUSI
    Kad je toliko policije bilo aktivno u jurnjavi po ulicama grada NS,zasto onda nismo saznali barem inicijale tih sto su ih vijali nego samo godine???Ako ste ih uhvatili ,gde je obrazlozenje zasto su bezali i kad ste ih stigli morali su ih indetifikovati,pa barem da ste objavili zasto i inicijale.Ovo ispade kao malo zabave za narod opet,a sutra niko nista ne zna o tome???zasto??pa to su bili samo poznanici od glavnog gazde ,znate svedoci saradnaci,zbog istrage ne mozemo da objavimo detalje...Narod guta price i on the end my friend sve zaboravljeno.
  • Cazoo

    05.12.2022 10:09
    Bez maslova
    Prerano su pocele probe za film " Fantom 3 " bez
    novog brzog kruznog toka. Nije realno.
  • Rada

    04.12.2022 23:21
    Ne mogu da verujem da neko staje na stranu nasilnog vozaca.Sta se to desava u glavama ljudi,da ne razlikuju dobro od loseg ponasanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika