Suđenje Snajperu i supruzi zbog pištolja se nastavlja u januaru

Nastavak suđenja Slobodanu Milutinović, poznatijem kao Sloba Snajper, i njegovoj supruzi, zbog nedozvoljenog posedovanja pištolja, zakazan je za 30. januar.
Suđenje Snajperu i supruzi zbog pištolja se nastavlja u januaru
Foto: 021.rs
Osnovni sud u Novom Sadu navodi da se glavni pretres, koji je bio zakazan za 28. novembra, nije ni održao zbog bolesti branioca okrivljenih.
Milutinović i njegova supruga su se našli na opuženičkoj klupi nakon što je, prilikom akcije zbog ubistva MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca, u njihovom stanu pronađen pištolj za koji nemaju dozvolu.
Na početku glavnog pretresa, u martu ove godine, nisu priznali krivično delo za koje se terete, ali su dopunili ranije iznetu odbranu. Nisu želeli da odgovaraju na pitanja, jer smatraju da su im DNK dokazi podmetnuti.
 
Do sada su na suđenju saslušani svedoci, veštaci, stručni savetnik odbrane i uglavnom se govorilo o tome kako neki DNK tragovi mogu ili ne mogu da se nađu na oružju.
 
Podsetimo, Milutinović se nalazi u pritvoru još od septembra prošle godine, a tereti se za krivična dela otmica, protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti devojke sa kojom je, navodno, bio u emotivnoj vezi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika