FOTO, VIDEO: Veliki požar u magacinu u Temerinu, gašenje trajalo celu noć

Veliki požar izbio je sinoć oko jedan čas u magacinu u Temerinu.

Povređenih u požaru nije bilo, a kako je potvrđeno za 021.rs u temerinskoj hitnoj pomoći, oni nisu intervenisali. 

Pola sata nakon izbijanja požara na uglu ulica Novosadska i Narodnog fronta, gde se nalaze stolarska radionica i radionica za popravku poljoprivrednih mašina, došlo je i do eksplozije.

Na teren su izašli vatrogasci iz Temerina i Novog Sada, kao i lokalna dobrovoljna vatrogasna društva.

Vatrogasci su ugasili požar i u toku je uviđaj.
 
 
Materijalna šteta na objektu je velika, ali brzom intervencijom vatrogasaca sprečeno je da se vatra proširi na obližnje kuće koje se nalaze na svega 50 metara od magacina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Još nije poznato šta je izazvalo vatru.
  • Joja

    13.12.2022 19:42
    SNS Piromani ne miruju.
  • Zoran

    13.12.2022 11:43
    Paljevine
    Nemojte odmah spominjati osiguranje i naplatu. Moguće je da ovo i nije bilo osiugurano, jer skoro sva osiguranja neće da osiguravaju industriju i magacine vezane za drvnu industriju.
  • Mito

    13.12.2022 11:36
    Dozvole za izgradnju i promenu namene objekta se dobijaju u ovoj korumpiranoj državi olako i onda se dešava da firme rade promet ulja, maziva, i kojekakvih hemikalija budu u gusto naseljenom delu mesta. Benzinske pumpe se grade kako se kome dig..ne u naseljenom mestu. Zagađivači sredine, bilo da je prašina, buka ili hemija se olako puštaju u stambenu zonu. Jednom kad uđu ne mogu se isterati olako jer državni aparat nelegitimnog predsednika i njegove sekte ne funkcioniše u smeru potreba građana nego u smeru potreba vrhuške i koruptivnih radnji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika