Dve žene i devojčica povređene u naglom kočenju autobusa GSP-a

Tri osobe, među kojima i osmogodišnja devojčica, povređene su juče prilikom naglog kočenja autobusa.
Dve žene i devojčica povređene u naglom kočenju autobusa GSP-a
Foto: 021.rs

Autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća koji je u tom trenutku saobraćao kroz Hadži Ruvimovu, naglo je zakočio u blizini benzinske pumpe "Mol", odnosno "piramide".

Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, ekipa Hitne pomoći intervenisala je u 18.23h zbog tri povređene osobe.

Na licu mesta zbrinuta je osmogodišnja devojčica. Nakon ukazane pomoći povređeno dete je u svesnom stanju prevezeno na odeljenje dečije hirurgije Dečije bolnice. 
 
Devojka (25) prevezena je, nakon zbrinjavanja, na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. 
 
Povređena je i 49-ogodišnja žena, koja je takođe prevezena u Urgentni centar, na hirurgiju.
  • Vanja

    14.12.2022 09:05
    Kultura
    Ulice su pune nekukturnih vozaca i pesaka.Vozaci stanu tamo gde im odgovara,pesaci pretrcavaju gde zele,mobilni telefoni u rukama i jednih i drugih.Ulice zakrcene od parkiranih automobila sa strane na kolovozu. Vozaci busa stvarno trebaju voziti slalom uz svu ovu bahatost.Putnici u busu, se ne drze, ne ustaju starijima ,zenama sa decom.Svi bulje u telefon.niko se ne drzi.I pri malom kocenju dolazi do povreda.Tako da nam je kultura na NULI.
  • Ns

    14.12.2022 07:53
    Ns
    Putnici u autobusu moraju da misle na iznenadno kocenje,dok pojedini s obe ruke drze telefon itd..Sto se tice vozaca nije im lako,rade 6+1 sa vozilima iz 1997 god.bez grejanja klime treba to sve izdrzati.
  • Pero

    14.12.2022 06:56
    Ako vozi polako onda požuri majstore,a dete treba da sedi al niko neustaje.A jedan kaže stranački vozači,pa oni voze u stranci i male automobile jedino ako su prethodni tamo zauzeli mesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika