Futožanin koji je letos ubio suprugu izvršio samoubistvo u zatvoru na Klisi

Mile Maksimović (53), koji je u junu ove godine nožem ubio suprugu u porodičnoj kući u Futogu, izvršio je samoubistvo u zatvoru na Klisi.
Futožanin koji je letos ubio suprugu izvršio samoubistvo u zatvoru na Klisi
Foto: 021.rs
Kako javlja Telegraf.rs, on se ubio žiletom, a telo su pronašli stražari.
Maksimović se teretio da je 23. jula u dvorištu porodične kuće u ulici Cara Lazara u Futogu sa više uboda nožem ubio suprugu.
Svemu je prethodila svađa u toku dana, navodno oko novca, zbog čega je i policija dolazila. Mada se kasnije u toku dana činilo da se sukob smirio i u kući su bila i njihova već odrasla deca, u jednom trenutku osumnjičeni je dohvatio nož i izbo suprugu, a potom sebe sekao po vratu.
 
Mentalno zdravlje je problem koji je veoma zastupljen, ali se o njemu nedovoljno govori. 
 
Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistava je 011/ 7777 000.
 
Pomoć i razgovor sa stručnjacima možete pronaći i kod organizacija kakvo je Centar "Srce" iz Novog Sada, koje pruža pomoć svakog dana od 14 do 23 časa. Možete ih kontaktirati na brojeve telefona: 021/ 6623 393 i 0800/ 300 303.
  • Nsns

    14.12.2022 10:51
    Besparica je svuda,90% nasilja potice zbog novca.
  • Mary Poppins

    14.12.2022 09:19
    Tränen der wüste
    Stravičan kraj jedne srpske porodice,po klasičnom srpskom receptu.
    Sve državne službe srbije zadužene za pomoć građanima su se ponašale kao da ne postoje,jadana žena se žalila,prijavljivala i policija i tužilaštvo ništa nije uradili da je spase.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika